Get Adobe Flash player

Prijava

Kdo je na strani?

Na strani je 7 gostov in ni članov .

Prevedi stran v:

Spoštovane in spoštovani,  

v spodnjih povezavah na spletno stran Občine Šentjur objavljamo navodila in javne objave.

Prva se nanaša na poziv za zbiranje naročil za maske, ki pa jih imamo v omejenih količinah. Prosimo, če tudi po svojih kanalih svoje krajanke in krajane opozorite, naj se te možnosti poslužujejo resnično najbolj socialno in zdravstveno šibki. Spodbujajte izdelavo domačih mask za enkratno uporabo ali pralnih mask. V kolikor je možnost, poskusite apelirati tudi, da z lastnimi močmi opremijo in solidarnostno oskrbijo starejše, svojce. Pri pozivih se držite napotil, da se ljudje med seboj čim manj ogrožajo in srečujejo.  

https://www.sentjur.si/objava/254468 

Druga pereča težava je nevarnost požarov v naravi. Še zmeraj s strani Uprave za zaščito in reševanje RS velja razglas o veliki požarni ogroženosti in prepovedi kurjenja. S strani inšpektorata je bilo po poostrenem nadzoru ta vikend izdano opozorilo, da naša občina izstopa po primerih kršitev. Globe niso zanemarljive, s tem, da dobro vemo, da potrebujemo gasilce v popolni pripravljenosti za primere posredovanja v času epidemije in povečanega števila okužb. Poleg krajevnih skupnosti prosim tudi Gasilsko zvezo Šentjur in vse PGD, da kar najostreje poudarite pomen ter informirate krajanke in krajane o prepovedi kurjenja. Poziv inšpektorata navajam spodaj.  

https://www.sentjur.si/objava/254484 

Verjamem, da so ljudje nervozni in obremenjeni s številnimi prepovedmi in nasprotujočimi si informacijami. Vemo, da jih je strah in da včasih več ne vedo, kako in kaj. Mi moramo, tudi s pomočjo zdrave kmečke pameti, poleg vseh navodil, ohraniti mirno kri in svetovati, miriti po najboljših močeh. Mi držimo skupnost – skupaj.  

Ostanite zdravi, zdržimo, zmoremo in znamo.

Radarska slika padavin

Radarska slika padavin

 

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information